La Webquest

diumenge, 7 de desembre del 2014

Twitter

Què és?


És un servei on tothom qui es faci usuari, pot accedir. Aquesta xarxa social, permet que l'usuari comparteixi i llegeixi missatges d'usuaris que el segueixin. Cal tenir en compte que el missatge de text, té una longitud màxima de 140 caràcters. Així doncs, no es pot sobrepassar a la xifra indicada. Actualment, hi ha milers d'usuaris que la utilitzen, ja que pots trobar un ampli ventall d'informació del que passa arreu del món, així com altres temes d'interessos personals. A tall d'exemple, un mestre pot estar al dia de tot el que passi educativament...

Per escriure un missatge de text, has de situar-te a dalt de tot a mà dreta on diu "Tuiteja".


Si t'agrada el missatge d'un usuari i vols que també aparegui al teu mur, hauràs de fer clic on diu "Retuitejar" a sota del corresponent text. En cas que simplement vulguis posar m'agrada, a sota de tot hi ha l'opció "Marca com a preferit".
I, per buscar a usuaris, t'has de situar a dalt de tot a mà dreta on diu "Cerca a Twitter". En cas que el vulguis seguir, en el seu perfil clika a la opció "Segueix".

Jo ja em vaig fer usuària. Si encara no ho ets, anima't!

Aquí deixo el meu enllaç per si esteu interessats a consultar-lo: https://twitter.com/MireiaUrl
Per obtenir més informació sobre això, consulta: http://ca.wikipedia.org/wiki/Twitter

Notícies Twitter

Com ja ens hem adonat, Twitter és una de les xarxes socials més comuna a la societat. Això ho fa evident, entre d'altres, al conjunt de notícies i d'informació que trobem a la xarxa.

Una de les darreres notícies que m'ha cridat l'atenció és la que es comenta al Periódico El País del dia 05/12/2014 amb el corresponent títol "La televisión y Twitter consolidan su relación". En aquesta notícia, fa referència a què molts programes de televisió, emeten a la pantalla una etiqueta per animar als espectadors a conversar a Twitter sobre el que s'està veient en les franges de màxima audiència. De manera que a Espanya, el 61% dels usuaris miren la televisió mentre participen a Twitter. Els temes que més es parlen són de programes d'entreteniment i d'espais informatius.



Tot i això, hi ha d'altres molt interessants i curioses que ens situen en l'estat de Twitter. Alguns titulars són: "Twitter le dice lo que hará la Bolsa", "Twitter quiere acabar con el acoso", "Los secretos del pájaro azul", etc. Per consultar aquestes notícies, cliqueu aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada