La Webquest

diumenge, 7 de desembre del 2014

Booktrailer

Una de les activitats que es va proposar fer, va ser la creació d'un booktrailer d'aproximadament 2 minuts. Entenem booktrailer com un petit vídeo publicitari que presenta un llibre, de manera que capti l'interès del lector. És una forma directa perquè els lectors coneguin els llibres que han de llegir. Pot ser amb actors i rodatge, amb videoanimacions i amb qualsevol altra tècnica audiovisual, però el més important és que sigui curt, impactant i de qualitat. En aquest sentit, l'hemisferi dret és la que s'encarrega de rebre informació mitjançant sons, imatges, sensacions... i per tant, ha d'estar ben elaborat si volem convèncer a l'espectador.
Pel que fa a l'àmbit educatiu, és una manera també de treballar el llenguatge audiovisual i fomentar l'aprenentatge autodidàctica.

El treball que es va realitzar, prèviament cada grup va haver d'escollir un llibre interessant. En el meu cas, el vaig dur a terme amb la Cristina Lamonja, l'Ignasi Barniol i l'Elisabet de Higes i es va escollir Tres sombreros de copa. A continuació, podreu veure el procés de creació i el resultat final.

Procés de creació:

 

Resultat final:



La definició del booktrailer s'ha extret de la següent pàgina web: http://www.booktrailer.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada