La Webquest

diumenge, 7 de desembre del 2014

Descripció companya

En una de les classes de COED, el mestre ens va proposar escriure un text d'escrivint a una persona (la que nosaltres triàvem) en forma de prosa o vers i finalment, resumir-ho en una/dues línes. La finalitat d'aquest petit treball, era aprendre a expressar-nos tant a nivell oral com escrit. En aquest darrer cas, haviem de deixar volar la nostre imaginació i ser més originals.  Aquest va ser el meu resultat final sobre la meva companya Cristina Lamonja.

Qui és ella?


-“I qui és la Cristina?”, -em pregunten….Sempre que parlo d’ella, de sobte, em ve al cap la imatge del seu somriure, un somriure que contagia a tothom. És com un ànima transparent, amb les dents blanques i fines que il·luminen nit i dia. De la mateixa manera que la seva pell suau i blanquinosa, sense cap defecte, com si tot just acabés de néixer.  Els seus ulls,  petits i fins, xinets, però molt vistosos, d’un color que recorda al mar. Aquestes perles amb el reflex del sol, semblen dos petits cristalls brillants, on t’hi pots veure reflectit en ells. Té el cabell llarg, llis com la seda i, ros com l’or.  
La seva vestimenta es diferencia de la resta. Sempre duu posat colors vius, interposant-se amb la pell blanca aconseguint expressar a desconeguts o no tan desconeguts, la seva personalitat d’alegria i positivitat davant els obstacles que s’hi ha pogut trobar.
És humil, tendra, riallera, sincera, tranquil·la en aparença. La Cristina té una personalitat forta, encara que a vegades, tot i que sembli mentida, treu la part més sensible que amaga dins seu.
Així doncs, tot fa pensar que la pròpia naturalesa, l’hagi creat per anar a conjunt del seu ésser, que la fa única i especial.













La Cristina és tendra i riallera. Aquest tipus de personalitat, té el poder de mostrar optimisme, confiança i empatia al món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada