La Webquest

dimecres, 3 de desembre del 2014

Com parlar bé en públic

A COED, el mestre ens va recomanar llegir-nos aquest llibre per millorar la nostra oratòria. Sí és cert que saber parlar en públic, és un aspecte clau que cada dia és més evident, especialment a nivell laboral, ja que contínuament, ens exposem davant un públic. Però a nivell acadèmic, on s'hauria de posar en pràctica des de petits, no es treballa tot i que se li doni tanta importància. 

Com parlar bé en públic, t'explica com arribar a ser un bon orador. Per ser-ho, tot i que prèviament hi ha un procés d'aprenentatge, t'aporta recursos i idees que pots aplicar a l'hora d'exposar-te davant l'audiència, com per exemple: control dels nervis, ús de l'humor i la mirada "feedback", parlar amb naturalitat, com fer una bona vocalització i articulació de les paraules, etc.  

En el meu cas, he pogut créixer més en quan a la meva oratòria, ja que en el treball d'Identitat i territori, vaig tenir en compte molt dels aspectes que s'expliquen en el llibre. Per aquest motiu, m'agradaria recomanar-ho a tots aquells que vulgueu millorar la vostra expressió oral. 

Tingueu en compte que ningú neix sent un bon orador

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada