La Webquest

divendres, 5 de desembre del 2014

Prezi

Què és?

És una aplicació on-line, que permet fer presentacions d'una manera dinàmica i original. Normalment s'utilitza per fer exposicions d'una forma diferent. Per fer-ho, és important crear-se un compte a https://prezi.com/ i  per començar, fer clic a "Nuevo prezi".

Aquest tipus de presentació, s'utilitza tenint en compte sobre quin tema es vol parlar, els objectius que es volen aconseguir i la finalitat al a qual es vol arribar.  Prezi és molt útil quan volem relacionar conceptes, per expressar determinades emocions al públic, per concretar una idea clau i en aquest darrer cas, endinsar-se encara més del que s'estigui parlant mitjançant el moviment, etc. Si es disenya un bon prezi i el tema està ben treballat, aconseguim que el públic mantingui l'atenció i l'interesi.

A nivell educatiu, la transmissió de continguts utilitzant programes de presentacions com aquest, és útil ja que trenca amb la pràctica habitual que se'n feia abans quan el mestre utilitzava pissarres, vídeos...

Per posar-ho en pràctica, per parelles o individualment va dissenyar una presentació sobre "Els animals de companyia". En el meu cas, el vaig realitzar amb la meva companya Maria Font. Esperem que us agradi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada