La Webquest

dilluns, 13 d’octubre del 2014

Feedly

 Què és?

Un feed és una font d'informació, on aquesta es va reescrivint de manera automàtica, cada vegada que es vagi actualitzant els teus respectius feeds. I, aquesta informació es pot organitzar de manera ràpida i fàcil. Per exemple, pots llegir titulars i continguts de diaris i blogs preferits des d'un mateix lloc. Els anomenats "agregadors o lectors de feeds" són els que permeten llegir molts feeds.

A l'igual que Twitter,  un mestre pot estar al dia de tot el que passi en l'àmbit educatiu, així com també podrà buscar recursos útils...
                                           
Si no coneixies aquesta manera de poder estar informat les 24h de les últimes notícies i/o novetats, i t'interessaria provar-ho, a continuació, explicaré els passos a seguir per començar amb aquest nou món de Feedly. Primerament entra a https://feedly.com/i/discover i per accedir, utilitza el teu compte Google (en cas que no tinguis, seria recomanable fer-se'n). Un cop fet això, podràs veure el panell central on tindràs accés directe a totes les fonts de contingut gràcies a la tecnologia RSS. Si vols buscar-ne més, situat a dalt de tot a mà dreta, on diu "Search". A partir d'aquí, segons els teus interessos, podràs desar-ho en diferents carpetes a la columna del costat esquerre on finalment hi haurà la teva llista de fonts i categories.



A continuació, us deixo un vídeo de presentació extret de:
http://vimeo.com/23090931


                                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada