La Webquest

diumenge, 12 d’octubre del 2014

Endevinalla en vídeo

En l'assignatura de GTIC, ens van ensenyar com crear un vídeo des de Youtube i com editar-ho, ja que després per parelles, havíem de realitzar una endevinalla que no durés més de 2 minuts seguint les següents indicacions: a l'inici del vídeo cal formular la pregunta, després escenes que evoquin el fet, concepte o idea que vulem expressar i, en acabar la solució.

En el meu cas, la meva parella va ser Elisabet De Higes i vam triar la següent endevinalla: Tant serveixen per menjar com serveixen per tocar; per cridar al vigilant o per aplaudir a un cantant. Què és? Per fer-ho, vam utilitzar l'editor de Youtube i vam anar enviant a l'editor de vídeo, les imatges dels dibuixos creats per nosaltres, a més d'un petit vídeo. Un cop fet això, s'havia de triar la cançó també des del Youtube.

Per fer-ho, després de pensar que sortiria al vídeo, vam preparar tot el material: la silueta de la mà, un plat, un petit vídeo picant de mans... . Fet això, vam accedir al nostre compte de Youtube. Tot seguit, es va clicar a "Penja" situat a la part superior de la pàgina i "Editor de vídeo" en la part dreta de la pàgina a baix de tot. Fet això, apareixia l'opció "Fotos", de manera que vam anar adjuntant les fotografies i el vídeo per ordre. A partir d'aquí, un cop enllestit, per a cada imatge i/o vídeo, fent-li clic a sobre, vam escriure el tros d'endevinalla que volíem ficar i, mitjançant l'opció "Transicions" vam aconseguir donar-li moviment. Finalment, a "Àudios" vam agafar una música. Per fer-ho, s'havia de seleccionar la cançó arrossegant-la on diu "Arrossega l'àudio aquí". I, finalment vam fer clic a "Publicar".

A nivell d'educació, saber editar vídeos, és una habilitat important, ja sigui per als mestres com per als alumnes. En aquest sentit, el llibre Vídeo y educación, parla sobre això. 

A continuació, podreu veure el nostre resultat final. Esperem que us agradi!



Per accedir a l'editor, entra a: https://www.youtube.com/upload

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada