La Webquest

dissabte, 27 de desembre del 2014

Fluxogrames

Un diagrama de flux és una representació gràfica amb l'objectiu de resoldre una tasca. Aquest diagrama sempre té un punt d'inici i un únic punt de finalització. A més, el camí ha de permetre arribar des de l'inici fins al final. Per representar-ho, s'ofereixen alguns símbols com en els que hi ha a la següent pàgina: 

A nivell educatiu, serviria per planificar tasques pròpies relaciones amb el desenvolupament de la tasca professional i/o per ensenyar als alumnes el procés per a l'acollida d'un nou mestre o alumne. D'aquesta manera, podrien practicar amb la presa de decisions, resolució de problemes, planificació... 

Per començar a utilitzar-ho, accedeix a la següent eina on-line: http://www.gliffy.com/. Aquesta, és una eina on-line on es pot crear, guardar, editar diagrames, treballar amb altres representacions gràfiques i exportar a diferents formats el resultat final. Tot i això, també podries utilitzar Word de Microsoft, Write d'OpenOffice, etc.

A nivell pràctic, es podia escollir en fer aquesta activitat o fer-ne la del Wordle

Si diferenciem el fluxograma amb el mapa conceptual, podriem dir que en aquest darrer cas, és una representació gràfica del coneixement. I, en el cas del fluxograma, és la representació d'un procés amb l'objectiu de resoldre-la. 


Per explicar-ho, m'he basat en l'enllaç següent: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada