La Webquest

dimarts, 30 de desembre del 2014

Bon comunicador


L'últim treball a presentar de COED i GTIC, tractava sobre el seguiment d'un bon comunicador durant un mes. En aquest període, cada grup després d'escollir a la persona que seguiria, va haver de seguir-lo en programes de televisió, en les xarxes socials...Perquè d'aquesta manera, es comprovi si és un exemplar d'un bon comunicador o tot el contrari. 




En el cas del meu grup, estava format per la Cristina Lamonja, l'Elisabet Adam, la Blanca Garcia i l'Ana González i vam decidir seguir a Risto Mejide durant el 02-11-2014 fins al 02-12-2014.
El vam seguir en el seu programa dels diumenges emès al canal Cuatro "Viajando con Chesterhttp://www.cuatro.com/viajandoconchester/, en el blog sobre Risto escrit per un administrador, en el Periódico, a l'instagram i, finalment al Twitter https://twitter.com/ristomejide.

Al final de tot aquest procés, vam crear un Google sites, on es pot veure tot el recull que hem fet sobre ell, la conclusió la qual hem arribat, entre d'altres. A partir d'aquí, un membre de cada grup, va fer una petita explicació davant els companys i mestres, sobre què és el que hem fet, com ho hem fet, quines conclusions hem extret, etc. 

Aquest és el nostre sites: https://sites.google.com/a/blanquerna.url.edu/bon-comunicador-risto-mejide/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada