La Webquest

dilluns, 17 de novembre del 2014

Setmana de pràctica i reflexió educatives

Des del passat dilluns dia 10 fins el divendres dia 14 de novembre, vam realitzar la nostra setmana de pràctica i reflexió educatives (SAE). Les activitats van ser les següents:

Dilluns: Espai per nadons i sortida a Vallvidrera.
Dimarts: Visita al MNAC "Històries en relleu" i taller de contes (1a part).
Dimecres i dijous: Vista a una escola.
Divendres: Exposició de materials didàctics, tauletes digitals a l'aula, el silenci del Jonc i taller de contes (2a part)

Pel que fa a "Tauletes digitals a l'aula", va ser una xerrada que va tenir molta relació amb l'assignatura de GTIC. Dos mestres d'infantil i primària de l'Escola Mare de Déu de la Mercè, ens van explicar l'experiència que van tenir quan aquesta escola, van integrar els Ipads. Ens van explicar que després d'aprendre com utilitzar aquesta eina i perquè utilitzar-la, es van adonar que és molt útil a nivell personal, ja que et pots organitzar molt fàcilment i pots tenir accés des de qualsevol lloc. A més, aquesta eina és útil per fer activitats amb els alumnes. A tall d'exemple, si es fa activitats per racons, una d'elles podria ser que els nens aprenguin a utilitzar-lo per si sols (autoaprenentatge) realitzant activitats relacionats amb les matemàtiques, l'anglès... En aquest sentit, molts cops els propis mestres aprenien dels seus alumnes ja que ells mateixos, descobrien coses que els mestres no sabien

Per finalitzar, he preparat una presentació de Google on resumeix la meva setmana SAE. Espero que us agradi!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada