La Webquest

divendres, 26 de setembre del 2014

Les Etiquetes


A GTIC vam parlar sobre les etiquetes. Què entenem per aquest concepte? Són paraules en l'entrada del teu blog, per exemple, que té la funció d'organitzar la informació seleccionant-les per categories. És a dir, en una mateixa entrada, pot haver-hi molta informació sobre diferents temes que hagis tractat. Per tant, les etiquetes el que fan és seleccionar la informació per categories i donar informació a Google sobre el contingut del teu blog. Els avantatges que té, són que els cercadors, poden trobar la informació que els interessa d'una forma més fàcil i ràpid i gràcies a això, pots aconseguir que les persones que et llegeixin, es quedin més temps.


Per afegir etiquetes en el teu blog, primer has d'accedir-hi a la pàgina inicial. Després, a dalt de tot a la part esquerra, fes clic a la icona que hi ha just al costat del taronja amb el símbol d'un llapis. Un cop fet això, a la part esquerra veuràs diferents categories, de manera que hauràs de fer clic a "Diseño". I a partir d'aquí, situat on diu "Añadir un gadget" i s'obrirà una finestreta on hauràs de trobar "Etiquetas". 



Així doncs, per a cada entrada que vagis fent, veuràs a la part dreta "Etiquetas" on podràs afegir-hi les que vulguis però sempre, separant-les amb una coma. 

Per a més informació, consulta la següent pàgina:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada