La Webquest

diumenge, 12 d’octubre del 2014

Google Drive

Què és?

És una web on-line, on es poden fer presentacions, documents, formularis, etc. Per tant, és una bona eina per realitzar treballsQuan s'han de fer en grup, possibilita que es pugui compartir amb els teus companys el document o qualsevol altra plataforma on s'estigui treballant. D'aquesta manera, quan una persona escriu, el teu grup pot veure el que estàs fent al moment. Per tant, és molt útil quan s'han de fer treballs a distància.  En cas contrari, Google Sites no permet que més d'una persona, editi a la vegada una mateixa plataforma.

En l'àmbit educatiu, és interessant treballar amb Google Drive, ja que és una manera de fomentar el treball cooperatiu, els nens són i se seten responsables del que estan fent i el mestre pot compartir informació amb ells des d'un document... A més, fa que s'hagin de moure per internet buscant informació fiable (aspecte clau que també s'ha de treballar amb ells).

A tall d'exemple, les meves companyes Cristina Lamonja i Elisabet de Higes, vam posar en pràctica aquest nou ús de l'eina on es va parlar de l'Educació especial. Per fer-ho, primerament van preparar un document on es va parlar del tema en qüestió. Seguidament, es va realitzar una presentació i, finalment una enquesta on només es pogués respondre al si o al no.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada